Vikten av barnslighet, lek och glädje

Vi har bland annat fått med oss en överlevnadsinstinkt att upptäcka hot. Det ter sig då ganska naturligt att vi får negativa känslor av saker som hotar vår fysiska existens. T.ex. institutioner som vill hjärntvätta oss och våra barn samt ersätta våra instinkter med förstörelsemani och idioti. Och för att inte helt tappa livsgnistan så kan det vara bra med lite positiv motivation till ens fortsatta plågande existens.

Exakt samma superkraft som vi använder oss av för att må dåligt kan vi använda oss av för att må bra. Ju mer det går att leka, ha roligt och hitta de guldkornen i ens vardag desto mer energi kommer du att ha för att kämpa mot det som är fel. (Allt underförutsättningen att du bryr dig)

T.ex. det kommer te sig ganska svårt att bekämpa världens problem om man själv mår skit, tillslut så mår man så dåligt att det till och med är BRA att världen är skit. Man har helt enkelt lyckats sudda ut gränsen mellan världen skit och ens egna skit. Ta-da problemet löst.

En andlig livsåskådning underlättar ens bördor och problem avsevärt, så ta och gå på Smyrnakyrkans drop-in-mottagning för att erhålla denna sköna livssyn. Och om man i förbifarten kan köpa lite civilkurage på ICA och en näve med moraliska och etiska sunda värderingar så är saken biff. Vi har skapat oss en människa som inte går av för hackor.

För att hitta dessa guldkorn så krävs det att man börjar bli som ett barn igen, bli fascinerad över de mest enklaste tingens existens och filosofi. Lek med maten, vicka på stolen, läs bara de kapitel i boken som du vill och hoppa över resten. Måla, sjung, spela bra musik. Börja reflektera över allt i ditt liv som är bra och hur mycket jävligare din existens skulle vara utan dem.

T.ex. en varm dusch och ett bad, hur mycket värt är inte det. Tänk på hur det blir om New World Order agendan får fortsätta. Då kommer vi bo i små lådor och äta grus, ungefär. Jag har då inte levt på de glada 70-talet så jag kan inte uppleva vad som har förlorats i relation till frihet, ”demokrati” och billig bekvämlighet men jag kan utan problem se vad som skall komma om de krafter som idag styr världen får fortsätta.

Så för att avsluta det hela, njut av att du bara har skit upp till knäna och att det inte nåt upp till halsen ännu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s